Skip to content Skip to footer
Van links naar rechts: Marieke Eggengoor, Katinka Prommel, Willem Reijsenbach de Haan & Lilianne Koedood

De Praktijk

Nolet Fysiotherapeuten is een toonaangevende fysiotherapiepraktijk in Amsterdam oud-zuid.

Onze praktijk staat bekend om de professionele wijze waarop we een breed scala aan klachten kunnen behandelen. Wij hebben ons daarnaast gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten die een topprestatie moeten leveren. Denk dan aan de musicus of danser die zich klaarstoomt voor een optreden, de sporter die traint voor een wedstrijd, de zwangere die zich voorbereidt op de bevalling, de patiënt die revalideert na een ingreep of ziekenhuisopname of iemand die moet leren leven met zijn chronische aandoening. 

De praktijk werd in 1979 opgericht door Rob Nolet. Rob Nolet was fysiotherapeut van het eerste elftal van AFC Ajax van 1979-1985. Veel (top)sporters weten sindsdien de praktijk te vinden. Vanaf eind jaren tachtig is Rob zich toe gaan leggen op de fysiotherapeutische behandeling van musici. Hij was pionier op het gebied van de muziekgeneeskunde en handtherapie in Nederland. Op basis van zijn kennis en kunde zetten wij zijn visie voort. In juni 2019 droeg Rob Nolet zijn praktijk over aan Lilianne Koedood.

Het Team

We zijn een klein en hecht team van therapeuten die nauw met elkaar samenwerken. We zijn gepassioneerd om iedereen de beste zorg te geven op een persoonlijke manier. U kunt bij ons terecht voor verschillende therapieën en uiteenlopende behandelingen.

Lilianne Koedood

Praktijkhouder, Fysiotherapeut & Handtherapeut

Willem Reijsenbach de Haan

Fysiotherapeut & Manueel Therapeut

Katinka Prommel

Oefentherapeut, Handtherapeut & Slaaptherapeut

Marieke Eggengoor

Fysiotherapeut, Handtherapeut & Manueel Therapeut

Onze Aanpak

Wij bieden persoonsgerichte zorg. In de behandeling ligt de focus niet alleen op de gezondheidsklachten of aandoening, maar op de totale mens. We bieden zorg op maat en stemmen de behandeling af op uw persoonlijke behoeften en wensen.

Verschillende behandeltechnieken dragen bij aan het in balans brengen van uw (mentale en fysieke) belasting en belastbaarheid. Naast het voorkomen, verminderen en verhelpen van gezondheidsklachten is er aandacht voor het optimaliseren van prestaties. Wij coachen u naar gezond beweeggedrag!

In de fysiotherapeutische behandeling wordt niet alleen vanuit het eigen referentiekader naar de situatie gekeken, maar ook vanuit die van andere disciplines. Zo nodig wordt doorverwezen binnen een netwerk van deskundigen en met hen interprofessioneel samengewerkt. 

Waarom ik de fysiotherapeut zo goed vind? Ze is efficiënt, vakkundig, doeltreffend en heeft een besmettelijk goed humeur.

Cliënt

Mijn fysiotherapeuten behandelen niet alleen het probleem, maar hebben een holistische aanpak die tot goede resultaten leidt. Daarnaast zijn ze zeer professioneel en betrokken.

Cliënt

Het is altijd fijn om in deze professionele praktijk behandeld te worden, waar écht zorg en aandacht is voor mij.  De fysiotherapeut luistert goed, is zeer kundig en effectief, en geeft mij altijd duidelijke uitleg.

Cliënt