Online consult

Bent u niet in staat om naar de praktijk komen en wij niet naar u, dan kan een online consult uitkomst bieden. Via beeldbellen vindt een intake gesprek plaats, worden bewegingen waarmee u problemen ervaart geanalyseerd, worden adviezen gegeven en oefeningen uitgevoerd. 

Een groot voordeel van een online consult is dat het de mogelijkheid biedt live mee te kijken naar (problemen bij) beweegactiviteiten in de context. We kunnen dan direct praktische adviezen en bewegingsinstructies geven gericht op deze specifieke situatie en omgeving. Op deze manier hoeft bijvoorbeeld de percussionist zijn drumstel niet mee te nemen naar de praktijk en kan hij zelfs op tournee begeleid worden, wordt de sporter gezien op het veld eventueel samen met zijn coach, kan een vrouw in haar kraambed oefeningen leren terwijl haar baby naast haar ligt, revalideert iemand die nog slecht ter been is thuis van een operatie en leert u uw (thuis)werkplek ergonomisch instellen. 

De online begeleiding vindt plaats via een beschermde online omgeving voor fysiotherapie. Via een persoonlijke inlogcode zijn hier ook instructiefilmpjes van oefeningen en oefenschema’s terug te zien. 

De vergoeding loopt, zoals ook bij een reguliere behandeling, via uw aanvullende verzekering. Indien u die niet heeft, geldt hetzelfde tarief als voor een consult op de praktijk.